top of page
Healingpic.jpg

Varför välja Healing..

och vad kan healing göra för dig?

Du kanske gått en längre tid med värk eller andra känslor som uppstått i kroppen men du vet inte riktigt varför, du kanske har testat allt för att kunna få känna dig bättre i ditt mående.
Då kan healing vara något för dig. 

Jag är noggrann, arbetar med energiskydd och skyddar både dig som klient och mig själv.

Är det känslor som du kanske gått med en längre tid så kan det avhjälpas, om du behöver allt från lite extra energi i vardagen, till hjälp att släppa tunga saker som du går runt och bär på, kanske du helt enkelt känt dig ur balans.

Då kan jag ge dig en härlig healingstund. 

Låt dig fyllas med ny energi, rening och avslappning.

Ofta vid chakrabalansering så kan det släppa och försvinna mycket blockeringar och annat som du gått och burit på i kroppen, därför kan du få uppleva en skillnad i ditt mående.

 

OBS! Healing ska ses som ett komplement och inte helt ersätta läkarvård ifall du är i behov av det.

Jag följer etiska regler och är självklart mån om ditt mående, att du ska må bra och känna dig nöjd och väl bemött oavsett vilken behandling du väljer. Din hälsa och välmående är viktigt för mig.

Skulle du vara orolig eller må dåligt av annan anledning, så ställ frågor till mig eller berätta hur du känner så tar jag mig absolut tid till att prata med dig.

Jag lämnar ingen att må dåligt. Behöver du hjälp som jag inte kan bistå med så tipsar jag om hjälp att söka.

Du får alltid ett professionellt bemötande av mig. 

Chakran och energier

spiritualism-4552237_1920.2.jpg

Termen chakra kommer från sanskrit och betyder cirkel, disk eller hjul. Precis som i hinduismen har chakran sju energicentra som hittas på olika delar av kroppen.
De fungerar som reglerande “ventiler” som hjälper energin att flöda genom din kropp.

Chakrabalansering kan ske med stenar och kristaller som med sina frekvenser påverkar och renar varje chakra. Eller i form av energihealing som rengör och balanserar energin och läker kroppen i processen.
Eteriska oljor är ett annat sätt, olika oljors egenskaper svarar mot chakranas funktioner.

Jag arbetar med de 7 stora chakrana. 

Kronchakrat
Pannchakrat (Det tredje ögat)
Halschakrat
Hjärtchakrat
Solarplexuschakrat
Navelchakrat/Sakralchakrat
Bas/Rotchakrat

 

Auran är ett energifält som omger varje levande varelse och det avbildas vanligtvis som ett område av starka färger runt den egna fysiska kroppen.
Färgerna kommer sig av att olika energier har olika våglängder och frekvenser, och dessa påverkas i sin tur av hur individen mår fysiskt och psykiskt.

Under chakrabalansering går jag även igenom auran och ser om det finns mörka partier och blockeringar eller andra tecken på att något kanske inte står rätt till eller ser om auran känns hel, stark och kraftfull i färgen.

bottom of page